Evenementen

Het AMRWR organiseert jaarlijks diverse evenementen. Het seizoen wordt steevast gestart met de Ledenvergadering. Daarna is er een Voorjaarsrit, gevolgd door het Paasweekend. In de zomer is er altijd een Kampeerweekend, daarna sluiten de Nazomerrit en de Najaarsrit het rijseizoen af.  De ritten zijn steeds in andere provincies. Verder is er in april een Sleuteldag en er zijn maandelijkse clubavonden bij leden thuis. In december sluiten we het jaar af met een Annual Brunch. Op de hoofdpagina van deze website staat de bijgewerkte lijst van evenementendata.

Hieronder vindt u foto’s van de evenementen (evenementenweblog)

Austin Morris Riley Wolseley Belevenissen


Er kwamen weer veel verschillende auto's naar de Nazomerrit bij Deventer, een prachtige tocht over de Veluwe. De opkomst was groot en we hebben genoten van het afwisselende landschap, lekkere weer en mooie auto's. Verder was het ook super gezellig! We startten op het terras van de Buitensociëteit De Worp in Deventer met koffie en gebak.
De rit voerde over een deel van de Oostelijke Veluwe, een stukje over de fraaie IJsseldijk, door de Gortelse en Elspeter Bossen, langs het Aardhuis, het voormalig jachtchalet van Koning Willem III, waarna we via Hoenderlo en Loenen weer richting De Worp gingen.

Onze leden trokken voor het jaarlijkse clubweekend naar het noorden. Naar Friesland.
Daar troffen we mooi weer en prachtge routes door het Gaasterland, langs het ijsselmeer en de Friese meren vanuit de vriendelijke Camping " de Wigwam".
 De aanwezige auto's waren uit diverse produktie jaren. Vanaf 1938 tot 1989
 Hier is de Morris Ital 1982
De soep werd gemaakt met technische ondersteuning vanuit de Citroen BX club.
 Snelle Metro Turbo. Valt daar iets te sleutelen?
 De Soeptafel heeft alle aandacht.
 Deze bouten hoefden gelukkig niet allemaal vastgesleuteld te worden.
 De slimme ligfiets van dezelfde constructeur als de Jaguar MK2 V12.
Knap sleutelwerk, twee licht gemodificeerde voertuigen: Jaguar MK2 V12 en Dolomite met vijfbak van een TR.
 De technische details van de Austin Seven Opal worden uitgebreid besproken.
 Gespannen turen op de CO meter.
Nog een beetje bijstellen en dan is het weer perfect!
Het weer, de rit en de auto's waren bijzonder mooi op deze eerste Pim Hillenius voorjaarsrit in Noord Holland.


Ondanks het koude weer waren er toch aardig wat clubauto's en nog meer leden op de gezellige ledenvergadering.Na een erg natte zaterdag was het zondag verassend droog, zodat we van het mooie Drentse landschap konden genieten. We startten in Dwingeloo. Lunch was in Orvelte, waarna ook nog een bezoekje aan de bijzondere Schoonebeeker schapen gebracht werd.

De nazomerrit voerde langs de vele buitenplaatsen aan de Vecht en de forten van de waterlinie. Vervolgens reden we langs de oevers van de Lek naar Vreeswijk. In Vreeswijk werd een bezoek gebracht aan de museumwerf.
(Foto's A. de Koning)
De jaarlijkse Autojumble was dit jaar niet in Waalwijk, maar in het vlakbij gelegen voormalige Land van ooit. Blijkbaar wilden veel mensen zien hoe dit verlaten themapark eruit ziet, dus het terrein was al snel behoorlijk vol. Hoewel onze clubauto's hierdoor verspreid over het terrein stonden, was de sfeer intiem en gezellig. Je wist nooit waar je nog een veldje met auto's zou vinden. Bij het verlaten van het terrrein zagen we dan ook mooie auto's die we op onze rondwandeling geheel gemist hadden.


Voor meer foto’s van onze evenementen vanaf 2009 kunt u naar het evenementenweblog gaan.
Of ga weer terug naar de hoofdpagina