Evenementen

Het AMRWR organiseert jaarlijks diverse evenementen. Het seizoen wordt steevast gestart met de Ledenvergadering. Daarna is er een Voorjaarsrit, gevolgd door het Paasweekend. In de zomer is er altijd een Kampeerweekend, daarna sluiten de Nazomerrit en de Najaarsrit het rijseizoen af.  De ritten zijn steeds in andere provincies. Verder is er in april een Sleuteldag en er zijn maandelijkse clubavonden bij leden thuis. In december sluiten we het jaar af met een Annual Brunch. Op de hoofdpagina van deze website staat de bijgewerkte lijst van evenementendata.

Hieronder vindt u foto’s van de evenementen (evenementenweblog)

Austin Morris Riley Wolseley Belevenissen

Ondanks het koude weer waren er toch aardig wat clubauto's en nog meer leden op de gezellige ledenvergadering.Na een erg natte zaterdag was het zondag verassend droog, zodat we van het mooie Drentse landschap konden genieten. We startten in Dwingeloo. Lunch was in Orvelte, waarna ook nog een bezoekje aan de bijzondere Schoonebeeker schapen gebracht werd.

De nazomerrit voerde langs de vele buitenplaatsen aan de Vecht en de forten van de waterlinie. Vervolgens reden we langs de oevers van de Lek naar Vreeswijk. In Vreeswijk werd een bezoek gebracht aan de museumwerf.
(Foto's A. de Koning)
De jaarlijkse Autojumble was dit jaar niet in Waalwijk, maar in het vlakbij gelegen voormalige Land van ooit. Blijkbaar wilden veel mensen zien hoe dit verlaten themapark eruit ziet, dus het terrein was al snel behoorlijk vol. Hoewel onze clubauto's hierdoor verspreid over het terrein stonden, was de sfeer intiem en gezellig. Je wist nooit waar je nog een veldje met auto's zou vinden. Bij het verlaten van het terrrein zagen we dan ook mooie auto's die we op onze rondwandeling geheel gemist hadden.


 Terwijl de zon zorgde voor tropische temperaturen, gingen de ritjes over smalle paadjes en door schattige dorpjes in het Groene hart.
De stand van ons register stond dit jaar in het teken van de Drie-liter auto. 

Foto's: Ans de Koning

Voor meer foto’s van onze evenementen vanaf 2009 kunt u naar het evenementenweblog gaan.
Of ga weer terug naar de hoofdpagina